ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Θεμελίωση και Σκελετός: Κατασκευή σκελετού από οπλισμένο σκυρόδεμα σύμφωνα με τον αντισεισμικό κώδικα.

Τοιχοποιία:  Τοιχοποιίες από διάτρητα τούβλα, εξωτερικές από διπλή τοιχοποιία πάχους 10 εκ. με θερμομόνωση στη μέση, εσωτερικές πάχους 10 εκ. και διαχωριστικοί τοίχοι από διπλή τοιχοποιία πάχους 10 εκ. με 5 εκ. θερμομόνωση στη μέση.

Επιχρίσματα:  Εξωτερικές επιφάνειες κυρίως τρία χέρια σουβά και τρία χέρια μπογιά "Sandex".  Εσωτερικές επιφάνειες σουβάς τύπου "Κάρλαϊτ"  και τρία χέρια μπογιά "Emulsion".  Ταβάνια "Fare-faced", τέλειωμα σπάτουλας και τρία χέρια μπογιά "Emulsion".

Επενδύσεις δαπέδων: Κεραμικές πλάκες στους χώρους υποδοχής, διαδρόμους, κουζίνα, μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία κόστους αγοράς ­17,00/μ² και στις βεράντες κόστους αγοράς ­12,00/μ².  Στα υπνοδωμάτια laminated παρκέ αξίας αγοράς και τοποθέτησης ­17,00/μ².

Επενδύσεις τοίχων: Κεραμικές πλάκες στις κουζίνες από πάγκο εργασίας μέχρι τα ερμάρια και στα δωμάτια υγιεινής από πάτωμα μέχρι την οροφή κόστους αγοράς ­17,00/μ².  Στα αποχωρητήρια ξένων σουβάς τύπου "Κάρλαϊτ"  και τρία χέρια μπογιά "Emulsion".

Μονώσεις:  Υδατοστεγάνωση στην οροφή, στις βεράντες και ανθώνες και θερμομόνωση στην οροφή, εξωτερικές δοκούς, κολώνες και στους διαχωριστικούς τοίχους μεταξύ διαμερισμάτων.

Ξύλινες κατασκευές:  Κεντρική θύρα διαμερίσματος πυρασφάλειας με κλειδαριά ασφαλείας συνολικής αξίας ­400,00. Μεσόθυρες με χερούλια, κλειδαριές και μηχανισμούς συνολικής αξίας ­250,00 η κάθε μία.  Ερμάρια με θύρες και χερούλια συνολικής αξίας αγοράς ­150,00/μ².

Κουζίνα:  Πάγκοι και ερμάρια κουζίνας (μέχρι το ύψος της δοκού), με όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς συνολικής αξίας αγοράς και τοποθέτησης ­200,00/μ².  Νεροχύτης και βρύση ψηλής ποιότητας αξίας αγοράς ­250,00.  Καπάκι πάγκου αξίας αγοράς ­80,00/μ.

Αλουμίνια:  Εξωτερικά παράθυρα και θύρες από ανοξείδωτα πλαίσια αλουμινίου με διπλό υαλοστάσιο για καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Χώροι Υγιεινής:  Είδη υγιεινής υψηλής ποιότητας αξίας αγοράς ­1.600,00 για τα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων, ­800,00 για τα διαμερίσματα του ενός και των δύο υπνοδωματίων (στην αξία περιλαμβάνονται αποχωρητήρια, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, βρύσες, καθρέπτες και αξεσουάρ).  Στο κοινό μπάνιο πάγκος νιπτήρα 30 εκ. πάνω από δάπεδο για ημιεντοιχισμένο νιπτήρα, από ξύλο λακαρισμένο άσπρο ή quarter cut δρυ αξίας αγοράς ­140,00/μ και καπάκι πάγκου από γρανίτη/μάρμαρο αξίας αγοράς ­80,00/μ.

Θέρμανση: Εγκατάσταση ηλεκτρικών σωμάτων.

Κλιματισμός: Πρόνοια (σωληνώσεις μόνο) για εγκατάσταση κλιματιστικού τύπου "split unit" στο σαλόνι και σε όλα τα υπνοδωμάτια.

Κλιματισμός: Πρόνοια (σωληνώσεις μόνο) για εγκατάσταση κλιματιστικού τύπου "split unit" στο σαλόνι και σε όλα τα υπνοδωμάτια.

Εξαερισμός:  Εγκατάσταση εξαερισμού στα αποχωρητήρια/μπάνια εσωτερικού χώρου (όπου χρειάζεται).

Υδραυλική εγκατάσταση: Υδραυλική εγκατάσταση σύμφωνα με μελέτη Συμβούλου Μηχανολογικών.  Περιλαμβάνει ανεξάρτητο ηλιακό θερμοσίφωνα, ντεπόζιτο νερού και παροχές νερού στη κουζίνα και στους χώρους υγιεινής.  Πιεστικό σύστημα νερού στα διαμερίσματα του 3ου ορόφου.

 

Ηλεκτρική Εγκατάσταση:  Περιλαμβάνει πλήρη δίκτυα φωτισμού με φωτιστικά στις βεράντες, κοινούς λαμπτήρες σε όλα τα υπόλοιπα σημεία και διακόπτες αλέ ρετούρ σε όλα τα υπνοδωμάτια.  Εγκατάσταση παροχών για πλυντήριο ρούχων & πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, φούρνο, ηλεκτρικά μάτια και αποσμητήρα.  Εγκατάσταση ρευματοδοτών σε όλα τα δωμάτια (4 διπλούς ανά δωμάτιο και ένα στη βεράντα).  Σημεία τηλεόρασης σε όλα τα υπνοδωμάτια και βεράντες.  Εγκατάσταση κοινής κεντρικής κεραίας τηλεόρασης και πρόνοια (σωληνώσεις μόνο) για κοινή κεντρική δορυφορική κεραία.  Ενσύρματο δίκτυο για παράλληλη σύνδεση τηλεφώνου και ηλεκτρονικού υπολογιστή, με δυνατότητα παροχής internet στο σαλόνι και όλα τα υπνοδωμάτια.  Σύστημα θυροτηλεόρασης για έλεγχο εισόδου.  Η όλη εγκατάσταση σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Κοινόχρηστοι χώροι

Ανελκυστήρας:  Αυτόματος ανελκυστήρας με καμπίνα 8 ατόμων.

Κλιμακοστάσιο:  Δάπεδο από μάρμαρο/μωσαικό και μεταλλικό κιγκλίδωμα.

Χώρος υποδοχής: Σχεδιασμός σύμφωνα με αρχιτεκτονικά σχέδια, με μαρμάρινο δάπεδο και επενδύσεις σε ορισμένα σημεία των τοίχων.

Αποθήκες:  Μία αποθήκη για κάθε διαμέρισμα με πρίζα, φωτισμό και δάπεδο από τριφτό μπετόν.

Χώροι στάθμευσης:  Ένας χώρος στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα με δάπεδο από τριφτό μπετόν.

Τοποιοτέχνηση: Τοποιοτέχνηση με βάση τα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Θύρες: Κεντρική θύρα εισόδου από ανοξείδωτο πλαίσιο αλουμινίου με laminated υαλοστάσιο και μαγνητική κλειδαριά ασφαλείας.  Η πλαϊνή θύρα εισόδου με κλειδαριά ασφαλείας.  Σε όλους τους βοηθητικούς χώρους θύρες από αλουμίνιο με φυλλαράκια εξαερισμού.

Φωτιστικά: Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με αισθητήρες για αυτόματο έλεγχο φωτισμού.

Γραμματοκιβώτια: Ένα γραμματοκιβώτιο για κάθε διαμέρισμα.

Κάδοι απορριμμάτων: Τοποθέτηση κοινόχρηστου κάδου απορριμμάτων.

Σημειώσεις

1. Η επιλογή των προαναφερόμενων υλικών  αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Εταιρείας σε συνεργασία με τον Αρχιτέκτονα του Έργου.

2. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει τα προαναφερόμενα υλικά με άλλα ίσης ποιότητας και αξίας.

3. Αλλαγές στα προαναφερόμενα υλικά γίνονται δεκτές μόνο με την έγκριση της Εταιρείας.

4. Αλλαγές στα υλικά των εξωτερικών χώρων συμπεριλαμβανομένων τα δαπέδων βεραντών δεν επιτρέπονται.

5. Αφαιρέσεις των προαναφερόμενων υλικών δεν γίνονται δεκτές.

6. Ο Φ.Π.Α. περιλαμβάνεται σε όλες τις πιο πάνω τιμές.

 

ΔΙΑΜ. ΟΡΟΦ. ΥΠΝΟΔ. Χ.ΣΤΑΘΜ. ΚΛ.ΧΩΡΟΙ (m2)
ΚΑΛ.ΒΕΡ. (m2) ΑΚ.ΒΕΡ. (m2) ΑΠΟΘ. (m2) ΚΟΙΝ.ΧΩΡΟΙ (m2) ΣΥΝ.ΕΜΒ.ΧΩΡΩΝ (m2)
101
1ος
3
1
117
29
0
3
14
158
102
1ος
1
1
50
10
0
3
6
69
103
1ος
2
1
75
16
0
3
9
103
201
2ος
3
1
117
29
0
3
14
158
202
2ος
1
1
50
10
0
3
6
69
203
2ος
2
1
75
16
0
3
9
130
301
3ος
3
1
117
25
27
6
14
189
302
3ος
2
1
75
10
31
5
9
136